Hello world!

Ik ben wat men noemt echt een “mensenmens”. Ik ben graag onder de mensen, luister met aandacht en help waar ik dat maar kan.
Mijn sporen heb ik verdiend in de financiële dienstverlening. Meer dan 20 jaar heb ik gewerkt bij renommeerde banken en verzekeraars als manager van teams. In deze functie heb ik veel collegae gecoacht naar een hoger plan en de collegae begeleidt in een veranderende organisatie.

In veel gevallen leverde de nieuw ingezette koers van het bedrijf, wrijving en weerstand op in het team en breder in de organisatie. Deze weerstand is een broeinest voor het ontstaan van conflicten. Om mijn kwaliteiten van teamcoach te vergroten heb ik de opleiding Mediation gevolgd. De energie die het verkrijgen van de kennis en de vaardigheden om mensen die in conflict zijn te faciliteren tot een optimale oplossing gedragen door partijen, is groot.

Het schept mij veel voldoening als professionele facilitator een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van een conflict. Na een geslaagde mediation, is de lucht weer geklaard, heerst er vooral opluchting en zijn partijen in staat om de zaken weer in een breder perspectief zien. Hoe mooi is dat?
Bent u in conflict of dreigt er een conflict. Ik sta u graag bij. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met mij opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.