Over mij

Jayne Noordwijk

Jane Noordwijk

Ik ben wat men noemt echt een “mensenmens”. Ik ben graag onder de mensen, luister met aandacht en help waar ik dat maar kan.

Meer dan 20 jaar heb ik gewerkt bij gerenommeerde banken en verzekeraars als manager van teams. In deze functie heb ik veel collega’s gecoacht naar een hoger plan en de collega’s begeleid in een veranderende organisatie. In veel gevallen leverde de nieuw ingezette koers van het bedrijf, wrijving en weerstand op, in het team en breder in de organisatie. Deze weerstand is een broeinest gebleken voor het ontstaan van conflicten.  Ik werd hierdoor getriggerd en zocht naar mogelijkheden om hier beter mee om te gaan. Dit is voor mij aanleiding geweest om de opleiding tot Register Mediator te volgen. Na het succesvol volgen van de opleiding heb ik besloten een carrière-switch te maken. Ik ben zelfstandig mediator en conflictcoach en ben aangesloten bij de keten van scheidingsspecialisten Divortium.
 
Het geeft mij veel voldoening als professioneel bemiddelaar een bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van een conflict of het respectvol beëindigen van uw huwelijk of relatie. Na een geslaagde mediation, scheidingsbemiddeling of conflictcoaching is de lucht weer geklaard, heerst er vooral opluchting en zijn partijen in staat om elkaar weer beter te begrijpen en de zaken weer in een breder perspectief zien. Hoe mooi is dat?
 
Bent u in conflict en wilt u er zonder tussenkomst van de rechter uitkomen?
Is uw huwelijk of relatie voorbij en wilt u deze op een respectvolle wijze beëindigen?
Wilt u dat er een einde komt aan de spanningen op uw werk, in de familie of met uw buren?
 
Ik sta u graag bij! U kunt hiervoor vrijblijvend telefonisch 06 4629 6909 of per mail contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek.